VCA Basisveiligheid met examen (online-cursus met filmbeelden)

Doelgroep

Medewerkers die werkzaamheden uitvoeren waar een verhoogd risico aan zit, hebben een VCA-certificaat nodig, bijvoorbeeld bij aanleg-, onderhouds- en constructiewerkzaamheden op bouw- of industrieterreinen en in werkplaatsen.

Inhoud

De onlinecursus VCA Basisveiligheid bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo doorloop je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus en je bepaalt zelf wanneer je leert. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig.

De onlinecursus VCA Basisveiligheid bestaat uit 10 hoofdstukken met de volledige leerstof.
Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kun je oefenexamens maken ter voorbereiding op het officiële examen VCA Basisveiligheid. De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA Basisveiligheid cursus is circa 8 uur.

Het examen

Het examen duurt 1 uur. Bij voldoende resultaat ontvang je het VCA Basisveiligheid diploma en een bijbehorend pasje. Het VCA Basisveiligheid diploma is 10 jaar geldig.

Over de cursus

Deelnemers ontvangen:

  • een activatiecode voor toegang tot de online-cursus VCA Basisveiligheid. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig
  • VCA Basisveiligheid examen

Na deelname aan het examen en afsluiten met een positief resultaat een:

  • VCA Basisveiligheid diploma
  • VCA Basisveiligheid pasje
Cursusduur en kosten

De cursusprijs bedraagt € 175,- incl. examen.
Deze prijs is onder voorbehoud en het streven is dat per augustus 2021 de actuele prijs zichtbaar zal zijn. Bij tussentijdse wijzigingen heeft men het recht zich terug te trekken.

Contact

De cursus wordt aangeboden op de volgende vestigingen:

Cursusdata (klik op datum voor aanmelden)

Getoonde data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.