VOL-VCA met examen (online-cursus met filmbeelden)

Doelgroep

De afkorting VOL-VCA (af en toe ook vermeld als VCA-VOL) staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. De cursus en het diploma zijn dus specifiek gericht op operationeel leidinggevenden. Ook ZZP-ers die aan de VCA normen willen voldoen, zullen over dit VOL-VCA diploma moeten beschikken.

Inhoud

De onlinecursus VOL-VCA  bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo doorloop je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus en bepaal je zelf wanneer je leert. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig.

 De onlinecursus VOL-VCA bestaat uit 12 hoofdstukken met de volledige VOL-VCA leerstof. Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kun je oefenexamens maken ter voorbereiding op het officiële examen VOL-VCA. De gemiddelde doorlooptijd van de online VOL-VCA cursus is circa 10 uur.

 Het examen

Het VOL-VCA examen kun je op één van de ruim 30 examenlocaties in Nederland maken. Het examen duurt 1 uur. Bij voldoende resultaat ontvang je het VOL-VCA diploma en een bijbehorend pasje. Het VOL-VCA diploma is 10 jaar geldig.

 Over de cursus

Deelnemers ontvangen: 

  • een activatiecode voor toegang tot de online-cursus VOL-VCA . Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig.
  • VOL-VCA examen

Na deelname aan het examen en afsluiten met een positief resultaat een:

  • VOL-VCA diploma
  • VOL-VCA pasje

Cursusduur en kosten

De cursusprijs bedraagt € 175,- incl. examen.
Deze prijs is onder voorbehoud en het streven is dat per augustus 2021 de actuele prijs zichtbaar zal zijn. Bij tussentijdse wijzigingen heeft men het recht zich terug te trekken.

Contact

De cursus wordt aangeboden op de volgende vestigingen:

Cursusdata (klik op datum voor aanmelden)

Getoonde data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.