Gewasbescherming / ongedierte bestrijding

Helicon Opleidingen en Citaverde werken samen in de uitvoering van cursussen en trainingen gewasbescherming.

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, moet beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om verantwoord met gewasbeschermingsmiddelen aan het werk te gaan. Voorkomende ziekten en plagen in gewassen, spuittechnieken en biologische bestrijders veranderen voortdurend.

Helicon Opleidingen en Citaverde bieden u een groot scala aan mogelijkheden aan om uw licentie Gewasbescherming, Knaagdierbeheersing of Mollen- en woelrattenbestrijding te behalen. Nadat u een licentie gehaald heeft bieden wij verschillende verlengingsbijeenkomsten om uw licentie na zijn geldigheid van vijf jaar te verlengen. U kunt zich inschrijven voor deze cursussen en trainingen door hier te klikken. 

Er zijn verschillende soorten licenties. Welke u nodig heeft, hangt af van uw rol of functie (adviseur, eigenaar, werknemer, verkoper). Met de tool van Bureau Erkenningen kunt u bepalen welke licentie u nodig heeft. Wilt u niet-professionele bestrijdingsmiddelen gebruiken die u al consument bij de winkel kunt kopen? Dan heeft u geen licentie nodig. 

Aanmelden via de website van Citaverde (naar beneden scrollen voor de data)