Maatwerk

Wilt u binnen uw bedrijf of organisatie een aantal medewerkers opleiden, maar vindt u in het brede aanbod niet direct iets dat goed aansluit op uw specifieke wensen? In dat geval denken onze specialisten graag met u mee over de inhoud en vorm van een maatwerkcursus. 

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek bij u op het bedrijf bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden, de doelgroep(en), de ontwikkeldoelen van medewerkers/bedrijf en welke kennis, vaardigheden en competenties na afronding aanwezig moeten zijn als resultaat van de maatwerkcursus. Vervolgens stellen de specialisten van Helicon Opleidingen een vrijblijvende offerte op met ons opleidingsvoorstel en onze prijsstelling. Deze maatwerk scholing verzorgen wij vrijwel uitsluitend als incompany groepsuitvoering bij u op het bedrijf door geheel Nederland. Deze maatwerktrajecten beslaan afhankelijk van de doelen en gewenste resultaten een halve dag tot een langlopend en meerdaags programma. Deze kunnen zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag ingepland worden. De cursusdata worden in onderling overleg bepaald, waarbij wij in onze planning aansluiten op uw voorkeuren. Uiteraard kan een maatwerk scholing ook op onze vestigingen uitgevoerd worden. 

Helicon Opleidingen is een rijkserkend opleidingsinstituut. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden afgesloten met landelijk erkende testimonia (certificaten) en kennen hun waarde in onze beroepssectoren.

LLO-unit Helicon Opleidingen
 Kooikersweg 2 | 5223 KA 's-Hertogenbosch
 (088) 435 42 00
 levenlangontwikkelen@helicon.nl