Speciaal aanbod

Naast open inschrijvingsuitvoeringen op één van onze Helicon vestigingen of incompany groepsuitvoeringen van onze standaard trainingen, cursussen en opleidingen, hebben wij tevens een zeer ruim en speciaal aanbod van opleidingstrajecten die uitsluitend als incompany groepsuitvoering bij bedrijven en organisaties worden verzorgd. U bepaalt zelf in overleg met ons de cursusdata, de start- en eindtijden, de groepsgrootte en de cursuslocatie. Hiermee bespaart u reiskosten en reistijd van uw medewerkers, bepaalt u zelf voor uw bedrijf of organisatie de meest geschikte cursusdagen, zal door de groepsuitvoering de onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen en komt een team in één keer op hetzelfde niveau. Desgewenst passen wij in onderling overleg het programma aan op uw bedrijfs- of organisatiewensen en maken we gebruik van uw eigen casussen en praktijksituaties. Al bij een relatief kleine cursusgroep zijn de totale kosten van een incompany cursus uit ons speciale aanbod financieel aantrekkelijk. Helicon Opleidingen is een rijkserkend opleidingsinstituut. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden afgesloten met landelijk erkende testimonia (certificaten) en kennen hun waarde in onze beroepssectoren.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek bij u op het bedrijf bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden, de doelgroep(en), de ontwikkeldoelen van medewerkers/bedrijf en welke kennis, vaardigheden en competenties na afronding aanwezig moeten zijn als resultaat van de maatwerkcursus. Vervolgens stellen de specialisten van Helicon Opleidingen een vrijblijvende offerte op met ons opleidingsvoorstel en onze prijsstelling.
Deze maatwerk scholing verzorgen wij vrijwel uitsluitend als incompany groepsuitvoering bij u op het bedrijf door geheel Nederland. Deze maatwerktrajecten beslaan afhankelijk van de doelen en gewenste resultaten een halve dag tot een langlopend en meerdaags programma. Deze kunnen zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag ingepland worden. De cursusdata worden in onderling overleg bepaald, waarbij wij in onze planning aansluiten op uw voorkeuren. Uiteraard kan een maatwerk scholing ook op één van onze MBO vestigingen uitgevoerd worden. In dat geval verzorgen wij tevens de volledige catering (koffie/thee, lunch en eventueel diner).

De grote voordelen van een maatwerk incompany opleidingstraject zijn:

  • Uw leerdoelen en wensen staan centraal; de inhoud wordt afgestemd op uw organisatie;
  • Bedrijfs- of organisatiespecifieke aanpak; uw medewerkers herkennen de inhoud nog beter;
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar;
  • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau;
  • Ervaren, enthousiaste en gedreven docenten, die bovendien expert zijn op hun vakgebied;
  • Interactieve werkvormen, tijd voor persoonlijke aandacht en een plezierige leerervaring;
  • Cursusuitvoering overal in Nederland; beperkt de reistijd- en reiskosten voor medewerkers;
  • Cursusdata en -tijdstippen die u uitkomen;
  • Ontzorging van uw organisatie en administratie;
  • Ook interessant voor kleine cursusgroepen; de kosten zijn vaak niet hoger dan standaard open inschrijvingscursussen.

Helicon Opleidingen is een rijkserkend opleidingsinstituut. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden afgesloten met landelijk erkende testimonia (certificaten) en kennen hun waarde in onze beroepssectoren.